SCHOONHEID

U kunt bij mij terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Van een complete gezichtsbehandeling tot het verven van uw wimpers en wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om uw gezichtsbehandeling aan te vullen met extra deelbehandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld het verven van uw wimpers en wenkbrauwen toevoegen wanneer dit geen onderdeel is van de door u gekozen gezichtsbehandeling. Onder het kopje deelbehandelingen staat uitgelegd hoe dit werkt. Bijkomend voordeel voor u is dat een deelbehandeling als aanvulling op uw gezichtsbehandeling, altijd voordeliger voor u uitpakt.

Skeyndor

Bij Skincare & Hair wordt gewerkt met het schoonheidsmerk "Skeyndor". Skeyndor is afgeleid van de woorden 'skin' (huid) en 'd’or' (van goud). Dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam. De speciaal samengestelde Skeyndor behandelingen vindt u hier.

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit. De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Behandelingen

Bij Skincare & Hair heeft u de keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen variërend van 60 tot 90 minuten. Voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling wordt uw huid geanalyseerd. Zo kan worden bepaald welke producten het meest geschikt zijn voor uw type huid. Hieronder vindt u een beschrijving van samengestelde behandelingen. Alle behandelingen kunnen worden aangevuld met deelbehandelingen.

Gezichtsbehandeling á 60 minuten - € 55,95

Een heerlijke behandeling waarbij uw huid wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Daarnaast worden uw wenkbrauwen gemodelleerd en onzuiverheden verwijderd.

Gezichtsbehandeling á 90 minuten - € 65,95

Een ontspannende behandeling waarbij uw huid wordt gereinigd, verzorgd, gemasseerd en gevoed. Ook worden uw wenkbrauwen gemodelleerd en onzuiverheden verwijderd.

Tienerbehandeling á 45 minuten - € 45,95

Een gezichtsbehandeling speciaal samengesteld voor tieners en bedoeld om veel voorkomende onzuiverheden zoals jeugdpuistjes en mee-eters te behandelen. De behandeling is samengesteld en bedoeld voor zowel jongens als meiden.

Mannenbehandeling á 60 minuten - € 55,95

Een ontspannende behandeling voor de man.

Deelbehandeling

U kunt uw gezichtsbehandeling aanvullen met één of meerdere deelhandelingen. Voorbeeld: U kiest voor een gezichtsbehandeling á 60 minuten, maar u wilt ook graag uw wenkbrauwen laten verven. U betaalt dan slechts € 8,- extra in plaats van € 15,50

U heeft keuze uit de volgende deelbehandelingen:

De prijzen voor deelbehandelingen zijn als volgt:

Ontharen
Wenkbrauwen epileren/harsen€ 14,-
Bovenlip of kin€ 14,50
Bovenlip en kin€ 20,50
Onder- of bovenbenen€ 32,-
Onder- en bovenbenen€ 45,-
Oksels€ 23,50
Harsen bikinilijn€ 23,50
Onder of bovenarmen€ 32,-
Onder- en bovenarmen€ 45,-
Rug, borst of buik (vanaf)€ 23,50
Verven
Verven wenkbrauwen€ 15,50
Verven wimpers€ 16,50
Verven wimpers en wenkbrauwen€ 25,50
Epileren en verven wimpers of wenkbrauwen€ 24,50
Epileren, verven wimpers en wenkbrauwen€ 32,-
Visagie
Dag/Avond make-up en advies€ 29,50

Wilt u meer informatie ontvangen over één van mijn behandelingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Dit kunt u telefonisch doen of via het contactformulier.